Gastenboek

DSC04373

11 reacties op “Gastenboek

 • 30 september 2018 at 20:51
  Permalink

  Toen ik in verwachting we van mijn tweeling een paar lessen zwangerschapsyoga gevolgd. Omdat ik een zware zwangerschap had ben ik vrij laat begonnen met het volgen van de lessen. Daarom is het super fijn dat je bij Patricia ook een aantal losse lessen kan volgen. Ik heb uiteindelijk drie lessen bijgewoond en was van te voren nogal sceptisch over het hele puf gebeuren. Maar dit werd op een leuke nuchtere manier aangepakt en eerlijk is eerlijk….een lifesafer geweest tijdens de bevalling. Mooie studio en fijne begeleiding.

  Reageer
 • 1 juni 2018 at 17:28
  Permalink

  Heel erg genoten van de yoga lessen van Patricia waar het altijd prettig voelt. Een rustpuntje in fijn gezelschap met ook nog als resultaat een veel soepeler lijf, ontspannen geest en meer ademruimte.

  Reageer
 • 20 november 2017 at 15:39
  Permalink

  Ik heb zowel de zwangerschapsyoga als babymassage bij Patricia gevolgd. De zwangerschapsyoga is een fijne voorbereiding op de bevalling. Patricia helpt je om je meer bewust te zijn van je lichaam en ademhaling en bereid je voor op wat je kunt verwachten tijdens de bevalling. De babymassage vond onze dochter heerlijk. Hier leert Patricia je het lijfje van je baby te masseren en zo te ontspannen. Patricia heeft een prettige en persoonlijke benadering.

  Reageer
 • 12 november 2017 at 11:42
  Permalink

  Ik kom er al jaren. Geleerd om goed naar mijn lijf te luisteren. Iedereen is welkom. Je zit in een groep maar wordt toch persoonlijk behandeld. Patricia is goed oplettend! Uitstekende docente yoga.

  Reageer
 • 11 september 2017 at 14:59
  Permalink

  Wij hebben een privé “puf &massage” cursus geboekt bij Patricia. Erg fijn om, als je je niet zo op je gemak voelt in een groep, toch de juiste handvatten te krijgen voor de as. Bevalling.

  Reageer
 • 14 april 2017 at 21:37
  Permalink

  Patricia laat je bewust worden van je eigen lichaam, houding en ademhaling. Ze rijkt je gemakkelijk toepasbare oefeningen aan, die je ten alle tijden kunt doen. Ze heeft mij onwijs geholpen tijdens 4x adem- en ontspanningstherapie, om meer rust te brengen in mijn hectische leven.Patricia, nogmaals dank!

  Reageer
 • 26 november 2016 at 21:30
  Permalink

  Met hoge schouders en gestrest kwam ik de eerste keer bij Yogazolder aan. Met ontspannen lage schouders en zonder stress ging ik de laatste keer weg.
  Dat is wat AOT ( en Patricia) met je doet. Door verschillende oefeningen vloeit de spanning uit je lichaam weg.
  Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd!

  Reageer
 • 21 mei 2016 at 11:25
  Permalink

  De afgelopen drie weken heb ik de cursus ‘yoga na de bevalling’ gevolgd bij de Yogazolder. In drie lessen werden verschillende yogahoudingen aangenomen met specifieke aandacht voor de buik- en bekkenbodemspieren en ademhaling. In een lichte, prettige ruimte werden de lessen kundig begeleid door Patricia. Wanneer je na de bevalling op zoek bent naar een activiteit met ontspanning en milde inspanning (en een uur voor jezelf!) dan kan ik deze cursus aanraden.

  Reageer
 • 4 april 2016 at 15:33
  Permalink

  Ik heb de adem- en ontspanningstherapie gevolgd bij Patricia. Ik heb hier veel van geleerd…en vooral ook af geleerd. Erg veel aan gehad…een aanrader!

  Reageer
 • 9 februari 2016 at 15:07
  Permalink

  Ik heb 4 x adem- en ontspanningstherapie bij Patricia gevolgd.
  Het was af en toe wat puzzelen om de juiste oefeningen te kunnen doen, maar we zijn er uit gekomen !! Het is allemaal fantastisch gelukt, wat een verschil met de eerste keer toen ik hieraan begon en de laatste keer dat ik er was, ik heb een flink resultaat behaald !!
  Ben er nog steeds erg blij mee.
  Patricia is een vrolijke en rustige vrouw die je zo fijn vooruit helpt, een absolute aanrader voor iemand die nog twijfelt om hieraan te beginnen.
  Nogmaals, Patricia dank je wel !!

  Reageer
 • 10 december 2015 at 12:59
  Permalink

  De ademhaling therapie heb ik met veel plezier gevolgd. Patricia geeft altijd goede instructies waardoor je precies weet hoe en wat je moet doen. Ik heb baat gehad bij deze therapie.
  Belangrijk is wel dat je, nadat je gestopt bent, blijft oefenen. Ik vind het een aanrader voor iedereen die een druk leven heeft. Je leert goed hoe je kunt ontspannen en dat is zeker voor mijzelf, belangrijk als je een druk en soms stressvol leven lijdt.

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *