Wereld Yogadag 22 februari 2015

Op 22 februari is het wereldyogadag en op deze dag geven yogadocenten uit de hele wereld een yogales en de opbrengst van deze lessen gaan naar een goed doel.  Het doel wat wij hebben uitgekozen is: “De kinderen in Afrika een beter onderwijsprogramma te laten volgen”.

Samen met mijn collega en goede vriendin Maureen van Brenk willen wij als docent hier ook een steentje aan bijdragen. De kosten voor deze yoga middag zijn 15 euro per persoon per les, meer mag natuurlijk ook.

Mijn werkgever Stichting Alkcare uit Oudorp locatie de Oldeburgh heeft ons een ruimte geschonken zodat wij jullie kunnen ontvangen voor de yogalessen. De yogalessen worden ‘s middags gehouden van 14.00 tot 15.30 uur en van 16.00 tot 17.30 uur.

Graag wel vantevoren opgeven via telefoonnummer 072-5710058 of 06-81489772  of via het contactformulier. Hierbij graag aangeven op welke tijd je wilt en met hoeveel personen je komt. Neem zelf mee een matje, handdoek of deken en mocht je dat hebben ook een meditatie kussen of bankje.

Maureen en ik zien jullie graag verschijnen de 22ste op de wereldyogadag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.