Yoga 2016 voor Serious Request

Wegens een mooi succes  gaat de Yogazolder dit jaar weer één dag yoga geven voor het goede doel. Vorig jaar heeft de Yogazolder een prachtig bedrag bijelkaar gehaald van 164.50 euro en ik hoop dat dit jaar weer bij elkaar te krijgen met jullie hulp!

Door het hele land geven dan verschillende yogadocenten één dag yoga, in de periode van 10 t/m 23 december 2016,waarbij de opbrengt van deze lessen gaan naar het goede doel.

Ik geef op zondag 18 december ook verschillende lessen. De eerste les start ‘s ochtends om 10.00 uur. ’s Middags geef ik les om 14.00 uur en 16.00 uur. De les duurt ongeveer anderhalf uur waarbij de volledige opbrengst gaat naar Serious Request.

Yoga doen met zoveel mogelijk mensen om aandacht te vragen, geld in te zamelen en positieve energie te genereren voor dit jaar “de stille ramp, elke 35 seconden een kinderleven eist door longontsteking”. Ieder jaar sterven er ruim 900.000 jongere kinderen aan. Met de juiste behandeling en goede informatie zijn deze slachtoffers eenvoudig te redden. Door met Serious Yoga mee te doen voor 3fm’s Serious Request 2016 kunnen we hieraan een verandering brengen.

                          serious-yoga-2016

Ook al ben je niet bekend met yoga je kunt gewoon meedoen! Want yoga is voor jong en oud, man en vrouw.

Dus wil je graag meedoen aan dit goede doel en heb je zin in anderhalf uur yoga dan graag wel van te voren opgeven. Ik heb namelijk maar beperkte ruimte!

Opgeven doe je door middel van de telefoon 06-81489772 of 072-5710058 of via de mail. Geef dan graag aan op welke tijd je wilt komen en met hoeveel personen. Ik hoop jullie te mogen ontvangen en op een goede opbrengst met een mooie yogadag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.